+31 653384166
Nederlands English
Knoops Detective/Recherchebureau, Mediation en Conflictbemiddeling

Mediaction & Conflictbemiddeling

Buurtgeschillen, Conflicten ,Ruzies in de vriendenkring, Arbeids en zakelijke geschillen, Echtscheiding en Vechtscheiding voorkomen, Relatie problemen, Kwesties op School o.a Pesten.

Mediation is niets anders dan het oplossen van een conflict onder begeleiding

Om wat voor conflict het ook gaat, zolang van beide kanten bereidheid bestaat om over een oplossing te praten en te onderhandelen heeft mediation kans van slagen.

Doordat U en de wederpartij zelf met een oplossing komen sluit de oplossing vaak ook beter aan op de wensen van de ander.

De kans op een duurzame afspraak en een redelijke verstandhouding is na een mediation dan ook groter dan bij een rechtzaak.

Gemaakte afspraken worden dan vastgelegd in een overeenkomst.

Pesten :

Hoe herken je pestgedrag .
 1. Sociaal isoleren, structureel negeren, niet meevragen voor de koffie pauze
   
 2. Roddelen er word altijd overal wel geroddeld, maar als het weer een structureel karakter aanneemt kan dit onder pesten gaan vallen.
   
 3. Bespotten
   
 4. Werken lastig maken o.a stiekem opmerkingen maken, zeggen dat hij zijn werk niet goed doet, verkeerde informatie geven, of geen informatie doorgeven etc.
   
 5. Seksuele intimidatie
   
 6. Racisme
   
 7. Lichamelijk geweld
   
 8. Dreigementen
Vaak zie je dat de gepeste collega slachtoffer is van meerdere soorten pestgedrag.
Vaak durft de persoon het niet tegen zijn leidinggevende te zeggen omdat deze een goede verstandhouding heeft en eruit gewerkt zal worden omdat ook Manager's etc op goede voet staan met de leidinggevende etc.
Vaak zie je ook dat hierdoor vooral uitzendkrachten of tijdelijke krachten eruit gewerkt worden en niemand die er iets aan doet. Dit is een kwalijke zaak.

Gevolg persoon komt niet meer graag naar zijn werk, hoog ziekteverzuim, Burnout, depressief..

Maar dit zie je ook op scholen bij klasgenoten.. steeds meer. Gevolg zelfmoorden, depressief, etc. Daarom bieden wij ook een passende oplossing voor scholen d.m.v conflictbemiddeling.

 
Wij helpen u met een oplossing op maat.

Service | Flexibiliteit | Betrouwbaarheid
de sleutel tot succes!